Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на ICS с телефон?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение

Вече имам "говорещ" телефон.Благодаря "Еко"

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ще си използвам темата да попитам нещо относно навигацията.
      Защо като закача акумулатора,ми иска код само за ICS-а а за навигацията не?
      И защо седи само на примигващо "моля изчакайте"?
      Тоест навигацията не ще да тръгне,слагам ъпдейтващ диск и положението е същото,нито иска код,нито спира да мига "моля изчакайте".
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ще си използвам темата да попитам нещо относно навигацията.
        Защо като закача акумулатора,ми иска код само за ICS-а а за навигацията не?
        И защо седи само на примигващо "моля изчакайте"?
        Тоест навигацията не ще да тръгне,слагам ъпдейтващ диск и положението е същото,нито иска код,нито спира да мига "моля изчакайте".
        И при мен е така. Може би първоначално ще трябва да се въведе кода на навигацията ако се свърже към друг ICS. Веднъж като я разпознае, ICS - ът си я "помни", дори и след отпадане на захранването.
        Така си го обяснявам. Но може и да греша.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами навигацията си е към този ICS.Първоначално като свържа акумулатора не ми дава от менюто да вкарам кода за навигацията...чудна работа
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

При мен поиска кода за навигацията само след разкодирането преди време на АЦС Оттогава и при мен не е искало код навигация
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Ами навигацията си е към този ICS.Първоначално като свържа акумулатора не ми дава от менюто да вкарам кода за навигацията...чудна работа
              Чета, че на много места е така и навигацята работи. Просто не иска код. Но при теб за да стои и чака може да има друг проблем. Четох някъде, че независимо от това дали има карти или не, системата си се позиционира (без да го визуализира). Това става и в процеса на ъпгрейда. Дори едно от важните изисквания е колата да не се движи.
              Накратко, ако поради някаква причина не може да приеме сигнал от сателит, вероятно така ще "виси". Провери дали е включена добре антената.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами малко е дупка тук,поне за сигнала на операторите на телефони.Не вярвам пък за сателита да е проблем,ама знам ли...Ще видя утре като тръгна за работа какво ще е положението.
                Благодаря на всички.

Comment

Колега,ти смени ICS и сложи такъв със слот за карта ли?
                  Аз имам микрофони горе на тавана ,но нямам на ICS слот за карта.
                  Алфа...всичко друго е компромис!
                  http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                  Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                  Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Ами малко е дупка тук,поне за сигнала на операторите на телефони.Не вярвам пък за сателита да е проблем,ама знам ли...Ще видя утре като тръгна за работа какво ще е положението.
                    Благодаря на всички.
                    Това съобщение "моля изчакайте", кога ти се появява? Винаги ли е било така?
                    Ще взема да откача антената, да видя дали и при мен няма да се появи.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Седи си постоянно от както монтирах ICS-а и навигацията.Днес след общо около два часа в София,продължава да си седи на "моля изчакайте". С антена без антена,колкото и пъти да изключваш,колкото и пъти да махам акумулатора..все е така

Comment

Да разбирам, че като закачиш акумулатора и въведеш кода на ICS - а всичко друго заработва, но като натиснеш NAV ти излиза това съобщение (моля изчакайте)?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Точно тъй...

Comment

Тази навигация с друг ICS работила ли е?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Някой забравен диск в навигацията??
                              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                                Някой забравен диск в навигацията??
                                Оооо шефе...има диск да.Ама аз го махам слагам + този с ъпдейта и все тая.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Тази навигация с друг ICS работила ли е?
                                Нямам си на идея,но е с оригиналното картонче с кода както и на самият ICS.Но ме съмнява да е сменявана някога.Освен с друга навигация да пробвам.

Comment

Working...
                                X